lördag 11 april 2009Idag har jag städat och pyntat på trappan. Jag grävde upp en av mina julrosor från en rabatt och planterade den i kruka istället, så jag kan titta på den varje dag. När den blommat klart sätter jag tillbaka den i rabatten igen.


Jag gjorde iordning ett skönt fotbad, medan jag ändå satt i solen och njöt. Kockumsbalja med varmt vatten, fotsalt och lavendel, efteråt smörjning av fotcreme.

Påsken-09


Idag, påskafton, har det vart ett fantastiskt vår-väder. Jag har inte vart inne många minuter. Det är första dagen som dörren har varit öppen hela dagen.
Jag har börjat röja i växthuset. Tog ut lite växter från vinterförvaringen.

onsdag 1 april 2009

Hallen


Jag har börjat vårstäda. Jag börjar med hallen. Som jag har skrivit förut, så måste jag börja tidigt med allt för att bli färdig till sommarn. Jag hittar på så mycket annat under tiden. Jag har också börjat sätta pelargonskott. Idag har jag satt frön, basilika.Det är så skönt att vara ledig, det ska jag ta vara på så länge det går.

Kökssoffa


Jag har en köks-soffa som jag håller på att måla. Jag ser framför mej soffan med fina kuddar efter hela ryggstödet. Tyget är rött/vitt,olika mönster, passar bra till sommaren.

Vår-känslor


Idag har det vart den finaste dagen under den här året, jag satt ute på trappan i solgasset. Jag kände mej lycklig, det är nog vårkänslor. Det kan vara tungt att bo här ute på landet på vintern, men desto härligare vår och sommar. På trappan hade jag sällskap av min katt Siri och vildkatten, Lakrits. Han kan konsten att njuta, eller hur?

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan