tisdag 26 juni 2012

På midsommaraftonen var B och jag till en sjö som han och några vänner hyr, långt uti skogen. Dom har ädelfisk i sjön. Vi fiskade och bara njöt av naturen och stillheten. Det finns en liten koja, brygga, båtar m.m. fast i all enkelhet. Mysigt.
Jag visar några bilder från nya huset före innan vi började renoveringen. Det blir mycket vitt på väggarna. Idag ska vi och köpa tapet till sovrummet. Det ska bli en fondtapet. Sovrummet är litet

lördag 9 juni 2012

Jag är så glad, kan knappt fatta att det är sant: Jag har fått ett jobb! Jag är tillbaka i inredningsbranchen. Jag ska jobba i Jennie Hägermans butik Hudsmedjan, Hem & Harmoni, här i Smedjebacken. Butiken ligger vid Torget (Vasatorget). Inredningen går mycket i vitt. Hon handlar av Miljögården. Different Disign, On Interiör m.m. Hudvårdsprodukterna är från Exuviance. Sen är hon också viktminsknings Rådgivare och säljer Camebridge. Butiken är öppen onsdag -fredag 10-18. Då jobbar jag. Lördagar 10-13. Då jobbar Jennie. Måndagar och Tisdagar har hon hudvårdsbehandlingar, som man förbokar. Kom gärna in i butiken och bli inspirerad, eller ta en fika. Vi har även veckans erbjudande fr.o.m. nästa vecka, 13juni.

söndag 3 juni 2012

Usch, vad det har blåst och regnat dom senaste dagarna. Dom här syrenerna hade blåst ner, men passade i den här lilla glaskorgen.
Det här är en bild på vårat nya hus. Jag visar fler bilder efterhand som rummen blir färdiga.
Vi har köpt ett nytt hus, jag ska lägga in bilder på det snart. Vi ska sälja vårt gamla hus och jag har tagit några bilder för att lägga ut på Blocket. Vi ska försöka sälja det själva. För det är så mycket att berätta för en ev. köpare, som inte en mäklare gör.
Det finns två rum till, men jag måste göra fint där först.

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan