måndag 25 augusti 2008

Tack till alla kunder

Nu är det bara en vecka kvar tills jag låser dörren till Speglingar och avslutar en sex år gammal tid i mitt liv. Det har aldrig varit tråkigt att ha affär. Jag är fortfarande intresserad av inredning, gamla och nya saker. Men det har vart fysiskt tungt och även ekonomiskt tungt ibland. Jag vill tacka alla mina snälla och gulliga kunder.Jag kunde aldrig drömma om att min affär har betytt så mycket för så många. folk har vart så ledsna att jag ska sluta, så ett tag tänkte jag på er och ville fortsätta med affären. Men nej, man måste tänka på sej själv i en sån här situation,
och nu känns det faktiskt jättebra att det är slut.
Det har vart farväl med både kramar och tårar. Det har betytt jättemycket för mej.
Den här sista veckan är rean på:50% på alla nya saker, 30% på alla gamla saker och gamla möblerna.

6 kommentarer:

Fru Sirlig sa...

Hej Yvonne!

Det är verkligen sorgligt att din fina butik nu ska upphöra, tack ändå för den tid du drivit den underbara butiken!
Håller som bäst på att göra iordning en barnkammare till lilla Maja och är på jakt efter passande möbler till den. Har du ngn. byrå eller litet bord, stol annat? Jag är superintresserad isåfall. Minns också att du hade så söta barnböcker på ovanvåningen, det är också intressant. Har ju två systrar som skulle kunna hjälpa mig med ev inköp då jag ju bor i Uppsala och inte har möjlighet att komma i helgen. Tack på förhand och stort LYCKA Till med vad du nu företar dig framöver
Kram Heléne

Anonym sa...

Hej Yvonne,
Kommer att sakna dig och din affär. Tack för tiden vi fick njuta av din fina affär. Vi hörs och ses. Lycka till med vad du nu kommer att företa dig med.

Lena

Mrs W sa...

Hej... fick nys om din affär förs idag... synd... har du ngt kvar du vill bli av med?? :-)

Pernilla sa...

Var in och handlade med mig massor idag, första gången jag går in och jag blir störtförälskad i butiken. Tråkigt nog stänger du den på lördag. Men jag har tipsat alla mina vänner och bekanta som också gillar "vår inredningsstil" Så förhoppningsvis slipper du bära hem alla prylar =)
MVH Pernilla

Guldkant På Livet sa...

Vilken rea!!! Och du har ju bara så mycket vackert i butiken! Stort Lycka till i fortsätningen önskar Mari.

Anonym sa...

Hejsan!

Hoppas att du har det bra! Helt rätt man måste i förstahand tänka på sig själv, att det känns bra till fullo det är det viktigaste =)

Lycka till nu Yvonne!!!

Kram från En doft av lavendel

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan