onsdag 9 maj 2012

Nu är jag på banan igen, efter två månaders uppehåll. Det beror mest på att min dator, efter en genomgång, där det konstaterades att den hade gått sönder. Och det inte gick att åtgärda. Så jag har köpt en ny. Det har inte hänt så mycket på inredningsfronten. Jag har väl köpt några småsaker på loppis. Och jag själv vart och sålt på loppis. Ska iväg till Räfsnäs nästa lördag, 19maj. Då är det trädgårdsloppis där. Då ska jag sälja en hel del inredning som passar i trädgården och uteplatsen. Vi måste göra oss av med saker som vi inte absolut behöver. För vi ska flytta!! Det ska bli spännande, och enklare. Vi ska flytta in till tätorten. Men det gör ont i mitt bröst och jag blir ledsen på tanken om att inte få bo här på våren och sommaren. Vem ska sköta om alla mina fåglar. Du skrev på bloggen G:affären att alla mellansveriges fåglar var hos dej. Men du har nog bara hälften för den andra halvan är på andra sidan berget hos mej. Koltrastarna som jag älskar att lyssna på och svalorna som jag nyss har hälsat välkomna tillbaka och Tornseglarna kommer jag att sakna. Sen är det tystnaden som finns här ute, som är så skönt. Åh, mitt växthus!
Nej riktigt bra känns det inte. Men när vintern kommer så är det enklare och billigare att bo i Smedjebacken och slippa ha två bilar.

3 kommentarer:

G:a Affären sa...

Åh så jag väntat på inlägg från dig! Teknikens värd ställer till det.
Så det är bestämt med flytt, jag får gratulera! Men jag måste också säga att jag är lite ledsen och förstår att du kommer att sakna en del. För och nackdelar med allt....du får hänvisa fåglarna hit!
Så fint hon har Z! Skulle vara roligt att få komma dit någon gång.
Hoppas du mår bra, kramar från mig,
/Cia
Ps kul med nomineringen!

G:a Affären sa...

Tack snälla du för värmande kommentaren, det värmde att läsa.
Hoppas allt är bra!
Kramar /Cia

Ewa Tysse sa...

Men, Yvonne! Kommer att sakna din blogg från ert mysiga hus!! Kommer ni bo i lägenhet eller hus i Sme´backen? Hoppas du fortsätter blogga :)

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan