måndag 7 januari 2013

Jag har fortfarande massor med saker nerplockade i kartonger som står i källaren, efter flytten. Det går inte att kopiera vårat förra hus till det här "nya". Det blir fel allting jag försöker göra här. Mina gamla saker som passade i vårt 1700-tals hus passar inte in på samma sätt i det här huset. Det är visserligen från 1939 men det är nyare än Finngården. Jag måste tänka nytt. Vi har en matsal med två fönster, varav ett som är 3meter brett och vetter mot söder. Det har jag kommit på att det ska bli ett blomster-rum och med natur tema. Då kom jag på att jag har gamla blomstertryck och en massa gamla ramar. Så det ska jag försöka få till. Nu var det ju så att ingen ram passade. Men jag får väl klippa lite här och där. Det känns iallafall bra att jag hittar på något att göra med inredningen
Jag har kommit på var jag ska göra av alla mina gamla korgar, plåtburkar, glasflaskor, glasburkar, potatiskorg m.m. som jag inte har hittat någon plats åt än. Jag har två matkällare i huset. Där har jag börjat ställa iordning. Jag visa bild på det sen när det blir klart.

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Hej Yvonne! (Det var lääänge sen)

Det låter ändå som om du ändå har kommit på väldigt bra lösningar! Ett blomsterrum låter jättefint och skulle passa dig så bra.
Två matkällare är inte dumt, det ska bli spännande att se hur det blir med korgar och annat!

Kram från mig,
Cia

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan