tisdag 7 maj 2013

Vi blev så nöjda med den nya väggen. Och jag som är van vid enskildhet har fullt sjå att kolla in läget i kvarteret. För så fort man hörde något ljud utifrån, när vi bodde i Finngården, så visste man att det var någon på vår gård. Så då tittade man i fönstret eller gick ut. Det håller inte här för det låter hela tiden. Men jag har koll nu också. Än så länge. Det har vart några ljumma kvällar då man kan sitta ute, synd bara att vi inte har kunnat köpa någon skön utemöbel än. Igår tyckte jag att jag hörde koltrasten, min älsklingsfågel. Vemodig fågelsång. Jag älskar vemod. Den här väggen ska jag ha hyllor på för mina pelargoner. Den här ripsmattan köpte jag på loppis i lördags 30:- för 4meter. Den passar på verandan.

2 kommentarer:

kersogras sa...

Jättemysig uteplats! Söderläge? Där kan du sitta och mysa med gubben.
Kram /kers

G:a Affären sa...

Det ser mysigt ut Yvonne! Och ripsmattan är ett riktigt fynd, både fin och nästan hutlöst billig!
Jag har en hund som blir nyfiken när någon enstaka bil håller 40 km förbi här, han tror då att någon är på väg in på gården.
Visst är koltrasen här! Jag hörde den redan två veckor innan Valborg, det är också en av mina favoritfåglar. Jag matar fortfarande småfåglarna och har bla tio par domherrar här som ännu inte dragit in i skogen. I kväll hörde jag ugglan, vilken härlig tid det är!

Kramar
Cia

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan