söndag 27 april 2008

Om städning


Jag måste göra ett tillägg till det jag skrev om min städning. Jag tycker egentligen
att det hör till livet att städa och göra fint och ombonat i sitt och familjens hem.
Att det kan kännas så här för mej,som jag skrev om, beror på att man inte hinner bli klar med det man körde igång med. Utan man ska vidare till jobbet eller något annat utanför hemmet. Den splittringen har vart dålig för vår status när det gäller det oerhört viktiga jobb vi gör hemma. Det tycker jag handlar om jämlikhet, att vårt engagemang för att skapa ett hem där man hämtar kraft och hittar balans i sitt liv, ska uppvärderas mot karriärslivet. Det är ingen kvinnofälla, det är bara naturligt att vi vill skapa ett bra liv här på jorden och ta avstånd mot det onaturliga liv vi många gånger tvingas i.

3 kommentarer:

Tankar tar tid sa...

Hej

Butiken Country House ligger i Väserås, i en gammal gård som heter Nordanby Gård. Den ligger nästan vid rondellen ute vid Obs och vägen mot Sala. Det är lite krångligt att hitta dit för man måste åka igenom ett villaområde. Ska du åka dit föreslår jag att du kollar på Hitta el Eniro och gör en utskrift av en karta och tar med dig.

Jag håller med dig om det du skriver om städning ... jag vill också ha det fint och ombonat i mitt hem ... ha det någotsånär välstädat ... men ändå inte slita ut mig för det. Du och jag är lika gamla och jag tror att det hör till vår generation att tänka så ... de som är yngre tänker inte likadant ... även om de också vill skapa ett fint och rent hem.

Kramar Christina

mitt hem hem sa...

Hej, roligt att du tittat in hos mig. Det finns några saker som du säkert känner igen.Klart att du får länka min blogg på din sida.

Usch jag har ännu inte börjat vårstäda inne , bara ute.
Jag har en trädgårdblogg om du inte sett den.Finns en länk på min blogg.Kommer att lägga in mer bilder.Vi ses säkeert snart.
Åsa

En Doft Av Lavendel sa...

Nog vill jag också ha de någolunda välstädat runt mig, annars känns det inte bra. Men tyvärr räcker liksom inte tiden till alla gånger, man får ta det pö om pö helt enkelt.

Är så nyfiken på vad som händer den 1/6..du & L-Lott, spännande!!!

Ha en mysig helg!
Kram Benita

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan