fredag 30 januari 2009

På fredag ska jag till Stockholm och Södra Teatern. Min kusin ska bjuda mej på ett uppträdande som jag har önskat mej. Det är en försenad 50-års present. Vi ska se och
höra på två kvinnor som sjunger och den ena spelar cello. Dom heter Lise och Gertrud.
Dom är jätte, jätte bra. Jag tänkte jag skulle köpa mej något nytt och sätta på mej,jag har vit målarfärg på nästan alla mina kläder. Så jag åkte till Borlänge och det stora köpcentrat. Jag har svårt för att hitta kläder jag gillar. Jag gick runt i klädesaffärerna tre gånger, men jag hittade inget. Jag köpte två par tunna ullstrumpor åt lille Theo istället. Sen åkte jag till Borlänges två fina inredningsbutiker. Först till Lavendel & Romantik (majsans chabby chic). Hon har så mycket fint. Och hon arrangerar så fint i butiken, sen är hon en väldigt trevlig människa också. Jag köpte ett stort ekollon i fattigmanssilver.
Sen gick jag till "Norrgården", oj, vilken mysig affär. Det var så mycket jag ville ha, men det blev ingen affär just då. Men jag kommer tillbaka.

1 kommentar:

Guldkant På Livet sa...

Hoppas du har haft en mysig helg i Sthlm!!! Ja, visst är Majsans butik och Norrgården fina butiker, men din Speglingar var ngt alldeles extra den med.... Mari.

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan