söndag 28 augusti 2011


När jag hade tänt ljusen i tuppljusstaken, gick jag ut för att se hur det skulle se ut för den vandrare som gick förbi på vår väg. Mysigt, tycker jag,

7 kommentarer:

Maggan sa...

Det är mysigt nu på kvällarna när man får tända lite ljus...

Kram

Tankar tar tid sa...

Det är jättemysigt att få tända ljus nu när kvällarna blir så fort mörka ... och kan man sen dela med sig till de som går förbi är det ju ännu roligare.
Tittade in på din blogg för någon vecka sedan och såg att du blivit mer aktiv än tidigare och kanske var det en av kuggarna i maskineriet som gjorde att jag så smått började igen.
Måste säga att jag saknar din affär ... känns inte så angeläget att åka till Smébacken nu även om vi har fina Kol och Rosors kvar och några loppisar där.

Kramar Christina

G:a Affären sa...

Ja jag känner till hans blogg, han har ljuvliga antikviteter. Stackarn verkar ha separationsågest ibland och har svårt att sälja. Tror jag det, jag kan känna igen den känslan.
Ska vi dra!? Frankrike eller Belgien?

Tuvull sa...

Hej, tack för din rara kommentar på min blogg, vad glad jag blev :) Du har själv en härligt levnadsglad blogg, och vet du jag kan precis föreställa mig hur härligt ditt växthus är i augustimörknet! Skoj att jag hittade hit!

G:a Affären sa...

Tycker det ser mysigt ut med lilla fönstret och tända ljus. Jag vill stanna och kika in, vill se mer....
Jag var nyss in till KnutoSvea, ja så exakt han beskriver stämmningen på en auktion. Tycker din kommentar var så bra!
Kram

Lavendel & Romantik sa...

Hej Yvonne de är här på torsdagar..
Så det är bara att komma
Kram/Majsan

G:a Affären sa...

Tack för kommentarer Yvonne!
Du, jag hade ett helsike med katta för hon gapade och pratade hela tiden. På en bild ser det ut som hon skriker men där gäspade hon, stort. Det är hat-kärlek mellan oss.
Kram fr mig

Finngården

Finngården
I det här huset från 1700-talet bor jag och min man.

Det är kul att möbla på trappan

Det är kul att möbla på trappan